Најдобрите плажи во светот: ТОП-100

Оценка на најубавите плажи во светот

Како да изберете од илјадници плажи во светот онаа на која ќе имате незаборавен одмор? Кои се карактеристиките на одмор за кои обично никој не размислува однапред? Не станува збор ниту за количината на врнежи во одредена сезона, ниту за присуството на чадори и барови на плажа. Како да ја пронајдете вашата идеална дестинација за одмор - страницата дава одговори на ова и на други прашања 1001beach.com

Оценка на најубавите плажи во светот

1001beach - рејтингот и топ листите на плажи низ целиот свет, создадени врз основа на прегледи и прегледи на вистински патници. Методологијата за дистрибуција ги зема предвид оценките и прегледите на клиентите, достапноста на хотели и инфраструктура и други параметри. Ние им помагаме на луѓето да ги изберат најдобрите плажи за следното патување.

4.9/5
22324 допаѓања
Споделете плажи на социјалните мрежи